skip to Main Content
Bali

Incentive reis
naar Bali

Bij Successtravel bouwen wij incentive reizen naar verschillende landen, elk met een eigen, karakter Hieronder een voorbeeld van een incentive reis met een spiritueel thema.

Bij deze 8 daagse incentive reis naar het mooie Bali ligt de focus ligt op mindfulness. Het doel is ervoor te zorgen dat we meer naar het moment gaan, het nu. Het is een incentive die veel kan bijdragen aan het welzijn van de medewerkers van een team of afdeling van een bedrijf. Bali heeft een enorme rijkdom aan cultuur en er wordt al jaren gemediteerd en gebeden. Er heerst een krachtige spirituele sfeer die persoonlijke ontwikkeling lijkt te stimuleren en te versnellen. Dè plek dus voor een incentivereis!

Deze reis naar Bali is dé ultieme bestemming om meer uitgerust, gestimuleerd en gemotiveerd terug te komen. Door samen met uw collega’s te reizen, kunt u in alle rust uw gezamenlijke belangen bespreken en bekijken waar verbetermogelijkheden zijn. Uit feedback van onze opdrachtgevers horen wij keer op keer dat deze incentive reis niet alleen goed is voor het individu maar ook erg positief heeft gewerkt op de onderlinge band tussen de medewerkers.

Last but not least krijgt u naast de mindfullness cursus ook een prachtige indruk van het eiland Bali.

Excursie in ‘vintage’ Volkswagens

Een voorbeeld van een enorm gave excursie is de auto trip door een het mystieke Oost-Bali met de oudere volkswagen cabrio’s. De verscheidenheid aan natuur, cultuur en heerlijk eten staat garant voor een enorme beleving.

Fietstocht door de rijstvelden

Met de fiets door de rijstvelden van Bali is een onvergetelijke excursie. U ervaart Bali in zijn puurste vorm: u ontmoet de mensen en ervaart wat zij doen om in hun levensonderhoud te voorzien. In twee dorpjes maakt u ook kennis met enkele inheemse gebruiken en een heerlijk oud Balinees gerecht zorgt voor een passende afsluiting van deze excursie.

Een greep uit
de mogelijkheden

Dit is een voorbeeld van een Incentive reis naar Bali. Elk evenement wordt op maat gemaakt, vraag een offerte aan of neem gerust contact op voor persoonlijk advies.

  • Verblijf in twee prachtige 5* hotels
  • Uluwate sunset dance inclusief diner op Jimbaran Beach
  • Excursie in ‘vintage’ Volkswagens door het mystiek Oost-Bali
  • Fietstocht door de rijstvelden
  • Maak kennis met de oude traditionele samenleving
  • Afscheidsdiner in het paleis van de koning van Ubud
  • Diner op het strand met vers gevangen vis bij Jimbaran
  • Geniet van de spa en de Balinese massage
  • Leer houtsnijden, zilversmeden en schilderen in kunstenaarsdorpje Ubud
  • Bali is surfers paradise
Vraag direct een offerte aan

Bespreekt u uw reis
liever telefonisch?

Nicolette staat u graag te woord.
Bel +31 (0)252 42 88 58

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top