skip to Main Content

Studiereizen

De groepen waar Success Travel reizen en evenementen voor organiseert zijn divers. Zo bieden wij onder ander studiereizen voor artsen en apothekers, ook wel accreditatiereizen genoemd. Maar ook trendtours, of specifieke studiereizen, gericht op de doelgroep die voor u belangrijk is. Tijdens deze reizen krijgt u de kans om prachtige locaties, steden, natuur te combineren met het studiegedeelte.

Wie écht wil leren, heeft een inspirerende plek nodig

Bij een aantal reizen krijgt u accreditatiepunten. In het bijzonder zijn deze reizen geschikt om met uw partner te reizen omdat er tijdens het cursusgedeelte vaak voldoende mogelijkheden zijn voor de partners om sightseeing te ondernemen.

Inspiratie, ontspanning, nieuwe inzichten, collegiaal advies in een omgeving waar u normaal niet snel zult vertoeven…..Wie wil dit nu niet?

Wij helpen u graag persoonlijk
de perfecte reis samen stellen

Samen bedenken we een interessante bestemming, waarna wij een mooi programma maken geheel op maat.

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top