skip to Main Content
Abu Dhabi

Congresreis
naar Abu Dhabi

De 7-daagse congress-reis naar het 79th FIP World Congress of Pharmacy in Abu Dhabi vindt plaats van 21 september t/m 27 september 2019. Tijdens het FIP congres kunnen Nederlandse apothekers accreditatiepunten behalen op basis van 20 uur. U krijgt van het FIP een “certificate of attendance”. Meer informatie kunt u vinden op: https://abudhabi2019.congress.pharmacy/

 Wie écht wil leren, heeft een inspirerende plek nodig

In Abu Dhabi heeft u naast het congresbezoek de mogelijkheid om deze mooie stad te ontdekken. Wij bieden hiervoor diverse leuke tours aan. Een aantal tours zijn optioneel te boeken, ontdek deze activiteiten in de brochure.  Als u met Success Travel naar het FIP reist, heeft u gelijk een platform waarin u uw collega’s leert kennen.

Prijs per persoon 7 daags programma Abu Dhabi: €2.295,00 EUR
Prijs partner (gebaseerd op 2 personen per kamer): €1.495,00 EUR

                      Brochure Abu Dhabi 2019                      inschrijfformulierAbu Dhabi 2019

Wij zien uw boeking graag VÓÓR eind maart 2019 tegemoet, zodat wij de vluchten kunnen vastleggen.

Aanmelden
Stuur een mail naar nicolette@successtravel.nl met uw gegevens (naam, naam apotheek, emailadres en telefoonnummer of gsmnummer).

Studiereis-abu-dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi is één van de zeven emiraten die samen het land “Verenigde Arabische Emiraten” vormt. Het is veruit het grootste Emiraat- en met voorsprong ook het rijkste Emiraat van het land. Abu Dhabi ligt op het Arabische schiereiland en grenst aan de landen Saoedi-Arabië en Oman en aan de emiraten Dubai en Sharjah. De stad Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Grote toeristische trekpleisters in Abu Dhabi zijn de Sheikh-Zayed-moskee, Yas Island, FerrariWorld en de verschillende historische elementen die in Abu Dhabi terug te vinden zijn. Abu Dhabi ontpopt zich de afgelopen jaren ook steeds meer als een strandbestemming.

Overzicht van de
congresreis naar Abu Dhabi

Het complete overzicht van de studiereis vindt u in de brochure.

Bespreekt u uw reis
liever telefonisch?

Nicolette staat u graag te woord.
Bel +31 (0)252 42 88 58

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top