skip to Main Content

Meetings & events

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring verzorgt Success Travel  meetings en evenementen in het buitenland. Hoe het werkt?

Wij zorgen voor het idee, het concept, de uitvoering en het resultaat.

Zoekt u een externe partner voor de totale organisatie van al uw meetings en events? Wij zijn graag uw partner voor het organiseren van een meeting of event en bieden een  complete oplossing voor bijv. vergaderingen en conventies over de hele wereld, inspirerende incentivereizen en spectaculaire personeelsfeesten.

Onze meetings en events motiveren, enthousiasmeren en inspireren. Wellicht nog belangrijker, het zijn succesvolle gelegenheden om een boodschap over te brengen. Gegarandeerd!

Wij helpen u graag persoonlijk
de perfecte reis samen stellen

Samen bedenken we een interessante bestemming, waarna wij een mooi programma maken geheel op maat.

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Bijzondere meetings & events

Seminar
Seminar
Bedrijfsfeesten
Bedrijfsfeesten
Conferenties
Conferenties
Workshops
Workshops
Kick-Off Meetings
Kick-Off Meetings
Zakelijke Diners
Zakelijke diners

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top