skip to Main Content
Over Successtravel

We create,
while you enjoy!

Al meer dan 20 jaar laten wij de mooiste plekken van de wereld zien, waarbij een uniek programma zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen dat uw  evenement een succes(s) wordt!

Elk evenement wordt op maat gemaakt. Samen bedenken we een interessante bestemming, waarna wij een mooi programma maken, geheel op maat. Met leuke (en spectaculaire!) activiteiten, diner locaties en mooie verblijfsplaatsen. Mocht er inhoudelijk meer nodig zijn, dan denken wij hier graag in mee.

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Passie voor
reizen en organiseren

Success Travel is ontstaan met een passie voor reizen en organiseren.

Nicolette Dammann is de drijfveer achter Success Travel en heeft bijna elke plek ter wereld bezocht! Kennis, ervaring en passie genoeg om uw evenement onvergetelijk te maken.

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top