skip to Main Content
Tallinn en Riga 20 t/m 24 juni 2020

De reis is vanwege Corona maatregelen geannuleerd

5-daagse studiereis naar Tallinn en Riga

20 t/m 24 juni 2020
20 accreditatiepunten aangevraagd voor zowel artsen als apothekers!
Thema: Kansen zien en benutten.

Investering:
€ 1985,- per persoon op basis van 2 personen per kamer
€ 1635,- meerkosten partner (geen cursist en op basis van 2 personen per kamer)
€ 295, -Toeslag 1 persoonskamer

Wij zien uw boeking graag voor medio januari 2020 tegemoet, zodat wij de vluchten kunnen vastleggen.

Over de Cursus:
Iedere cursusdag begint om 08.00 uur en eindigt om 13.30 uur zodat er vervolgens genoeg tijd is om mee te doen met de excursies of op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.

Doel van de cursus:
De gezondheidszorg is een dynamische wereld. Medische en farmaceutische kennis worden regelmatig voorzien van nieuwe kennis en inzichten. Maar de dynamiek van de buitenwereld, overheid, zorgverzekeraars en potentieel andere aanbieders zorgen ervoor dat de zorgverlener ook continue wordt uitgedaagd om als (zorg)ondernemer te denken en te handelen.

Trainer:
Drs. P. Felen, psycholoog, bedrijfskundige en schrijver van o.a. het boek bedrijfskunde in de apotheek.

Inschrijven:
Download het inschrijfformulier als PDF

Meer informatie & het volledige programma:
Download de brochure als PDF

Inschrijven is mogelijk door bovenstaand inschrijfformulier in te vullen en op te sturen

Tallinn en Riga

Success Travel organiseert samen met Apotheek Totaal Groep van 20-24 juni 2020 een unieke 5 daagse reis naar Tallinn en Riga. Een reis die u eventueel kunt combineren met een korte vakantie. Alleen of met uw gezin.

Al jaren geldt Estland met 1,3 miljoen ‘digitale burgers’ als hét voorbeeld van een volledig digitale samenleving waar internet een grondrecht is en alle online diensten zijn aangesloten op één overheidsportaal. Dit geld ook voor de gezondheidszorg. Tallinn is een ideale bestemming voor een stedentrip. De stad is romantisch, maar ook trendy. U kunt er genieten van vele culinaire hoogstandjes, en vind er prachtige Middeleeuwse straatjes, maar ook veel groen. Net zoals de andere stad in de Baltische Staten, Riga, hebben vele bezetters hun stempel op de stad achtergelaten en dat kun je zeker terugzien in het straatbeeld. Maar sinds de onafhankelijkheid van Estland en Letland schieten de hippe koffie- en eettentjes als paddenstoelen uit de grond, een groot deel van de inwoners spreekt vloeiend Engels en de binnenstad van Tallinn staat strak in de verf en is sfeervol.

Riga is de grootste stad van alle Baltische landen. Met een gezellig stadscentrum, een heerlijke lokale keuken en een bloeiend uitgaansleven heeft deze stad alles wat een geslaagde stedentrip nodig heeft.

Programmaoverzicht

Het complete overzicht van de studiereis vindt u in de brochure.

Bespreekt u uw reis
liever telefonisch?

Nicolette staat u graag te woord.
Bel +31 (0)252 42 88 58

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top