skip to Main Content
Curaçao
3 t/m 11 oktober 2020

9 daagse studiereis naar Curaçao

3 t/m 11 oktober 2020
20 accreditatiepunten aangevraagd voor zowel artsen als apothekers!
Thema Kansen zien en benutten.

Investering:
€ 2750,- per persoon op basis van 2 personen per kamer
€ 2295,- meerkosten partner (geen cursist en op basis van 2 personen per kamer)
€ 495, -Toeslag 1 persoonskamer

Over de Cursus:
Iedere cursusdag begint om 08.00 uur en eindigt om 13.30 uur zodat er vervolgens genoeg tijd is om mee te doen met de excursies of op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen.

Doel van de cursus:
Thema Kansen zien en benutten. De gezondheidszorg is een dynamische wereld. Medische en farmaceutische kennis worden regelmatig voorzien van nieuwe kennis en inzichten. Maar de dynamiek van de buitenwereld, overheid, zorgverzekeraars en potentieel andere aanbieders zorgen ervoor dat de zorgverlener ook continue wordt uitgedaagd om als (zorg)ondernemer te denken en te handelen.

Trainer:
Drs. P. Felen, psycholoog, bedrijfskundige en schrijver van o.a. het boek bedrijfskunde in de apotheek.

Inschrijven:
Download het inschrijfformulier als PDF

Meer informatie & het volledige programma:
Download de brochure als PDF

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Inschrijven is mogelijk door bovenstaand inschrijfformulier in te vullen en op te sturen

Curaçao, het vakantieparadijs

Vakantie vieren en accreditatiepunten verdienen? Ja dat kan op Curaçao!

Op negen uur vliegen vanaf Schiphol landt u in een tropische wereld. U voelt u zich meteen thuis op dit Caribische eiland. U kunt alle maanden van het jaar hier heerlijk vakantie vieren. Er waait altijd een milde zeebries en het is gemiddeld ongeveer 28 graden. Het water is zo helder en dat u op een aantal plekken meer dan 10 meter diep kunt zien; het is dan ook geweldig om te snorkelen of te duiken. Er zijn enorm veel duiklocaties

rondom het eiland, waarvan sommige echt spectaculair zijn met scheepswrakken. Curaçao heeft wel meer dan 35 stranden en baaien. Bezienswaardigheden, behalve de natuur en de onderwaterwereld zijn het Curaçao Zeeaquarium, Klein Curaçao, het eilandje voor de kust en verder de hoofdstad Willemstad met Punda en Otrobanda. Curaçao is een heerlijke bestemming om vakantie te vieren en tot rust te komen.

En neem vooral uw gezin mee!

Programmaoverzicht

Het complete overzicht van de studiereis vindt u in de brochure.

Bespreekt u uw reis
liever telefonisch?

Nicolette staat u graag te woord.
Bel +31 (0)252 42 88 58

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top