skip to Main Content
China

Studiereis
naar China

De 9 daagse accreditatiereis (studiereis) naar China, is bedoeld voor apothekers en artsen en vindt plaats van 31 augustus t/m 9 september 2019. In deze reis worden naast het volgen van de cursus zowel Beijing als Shanghai aangedaan. Er zijn hier 20 accreditatiepunten te verdienen voor zowel apothekers als huisartsen.

Cursus/Training
De training heeft als doel om het team te laten excelleren. In de huidige tijd spreken we over tekorten van personeel en zijn we blij dat het werk aan het eind van de dag gedaan is. Maar hierdoor wordt de positie van de apotheek (en huisartsenpraktijk) als bron van voorlichting en kennis niet echt versterkt. Hoe kunnen we, ondanks een soms hectische situatie, toch excelleren! Hoe kan u uw werkplezier en vakmanschap maximaliseren? Vier inspirerende dagen in een unieke omgeving staan voor de boeg!

Brochure China 2019                         Inschrijfformulier-studiereis-China

Beijng

Beijing

De hoofdstad van China is Beijing. De stad wordt ook wel Peking genoemd. Beijing is een stad met twee gezichten, jong en oud. In het hart van de (verboden) stad vind u de oudste, meest traditionele omgeving, daarnaast heeft de stad ook de meest futuristische bouwwerken en de hoogste wolkenkrabbers. In Beijing wonen bijna net zo veel mensen als in heel Nederland, ongeveer 15 miljoen mensen. Toch is er een stad die nog groter is dan Beijing, namelijk Shanghai Het is een levendige waar ontzettend veel te doen en zien is.

Accreditatiereis-naar-china

Shanghai

Voordat de stad uitgroeide tot de metropool die het vandaag de dag is, was de naam van Shanghai ‘Huating’. Shanghai was een klein vissersdorpje aan de kust van China, maar is in rap tempo uitgegroeid tot één van de grootste steden ter wereld. Het tempo waarin deze stad zich ontwikkeld heeft is duizelingwekkend. Rond 1990 was er aan de andere kant van de Huangpu-rivier zelfs niks anders dan platteland. Shanghai is een stad met wolkenkrabbers en gigantische winkelcentra. De enorme diversiteit aan bouwstijlen maakt de stad zo uniek.

Overzicht van de
studiereis naar China

Het complete overzicht van de studiereis vindt u in de brochure. Tijdens de reis worden de trainingen in de ochtend gegeven.

  • Dag 1 – zaterdag 31.08.2019 – Vertrekdag
  • Dag 2 – zondag 1.09.2019 – Tour door Beijing
  • Dag 3 – maandag 2.09.2019 Beijing -> de Grote muur
  • Dag 4 – dinsdag 3.09.2019 Beijing -> Plein van de Hemelse vrede & de verboden stad
  • Dag 5 – woensdag 4.09.2019 Beijing -. Tempel van de Hemel & Taichi Lessen & Hongqiao Pearl Market
  • Dag 6 – donderdag 5.09.2019 Beijing -> Shanghai
  • Dag 7 – vrijdag 6.09. 2019 Shanghai -> Yu Garden & Shanghai Oude Stad
  • Dag 8 – zaterdag 7.09.2019 Shanghai -> Shanghai Tower & The bund & Nanjing Road & Acrobatic show
  • Dag 9 – zondag 8.09.2019 Shanghai -> Amsterdam
Vraag direct een offerte aan

Bespreekt u uw reis
liever telefonisch?

Nicolette staat u graag te woord.
Bel +31 (0)252 42 88 58

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top