skip to Main Content
Barcelona

Incentive reis
naar Barcelona

Een incentive, groepsreis of personeelsreis naar Barcelona is synoniem aan een TOP reis. De veelzijdige stad heeft op bijna elk gebied wel wat te bieden en Barcelona blijft keer op keer verassen. Naast de mooie ligging aan de zee kunt u genieten van de rijkdom aan cultuur en architectuur.

Met de beroemde bezienswaardigheden van Gaudí en het razend populaire Camp Nou heeft u prachtige tours. En Barcelona is natuurlijk ook op culinair gebied een paradijs; met de heerlijke Catalaanse keuken en talloze gezellige tapas tentjes is elke maaltijd hier een feest.

Bezoek-fc-barcelona

Bezoek een wedstrijd van FC Barcelona

Het iconische Camp Nou is het stadion van Fc Barcelona. Het bezoeken van een wedstrijd van Barcelona met Messi is een unieke ervaring die u echt niet wilt missen. Kunt u altijd nog zeggen tegen uw (klein)kinderen .. ik heb hem live gezien!

Incentive-reis-barcelona

Aanschouw het werk van Gaudi

De Catalaanse architect Gaudi is wereldberoemd. Zij wellicht mooiste werken staan in Barcelona. Aanschouw de basiliek Sagrada Familia en het huis met verschillende stijlen, het Palau Güell. De vormen en materialen waren destijds zeer innovatief en wat te denkeen van de bizarre torentjes op het dak.

Een greep uit
de mogelijkheden

Dit is een voorbeeld van een Incentive reis naar Barcelona. Elk evenement wordt op maat gemaakt, vraag een offerte aan of neem gerust contact op voor persoonlijk advies.

  • Tapas Top Tour – een gezellige tour waarbij u verschillende leuke tapastenten rond de ramblas aan doet
  • Barcelona Highlights Bike Tour met een superleuke Nederlandse Gids
  • “Sup” Workshop
  • Privé Cava diner op en Schitterend landgoed net even buiten de stad
  • Bezoek wedstijd Camp Nou
  • Bezoek Circuit de Barcelona-Catalunya voor een “GT driving experience”
  • Picknick in Park Guell en La Sagrada Familia tour
  • Met een grote catamaran naar Sitges zeilen inclusief Sundeck!
Vraag direct een offerte aan

Bespreekt u uw reis
liever telefonisch?

Nicolette staat u graag te woord.
Bel +31 (0)252 42 88 58

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top