skip to Main Content
Bologna

Incentive reis
naar Bologna

Een verassende bestemming is Bologna, op 1,5 uur vliegen vanaf Nederland. Een stad voor trendsetter en trendtours! Nergens in culinair Italië wordt de keuken hoger ingeschat dan in deze middeleeuwse parel van een stad. De beste restaurantjes en ijs of gellato winkeltjes kruisen uw pad als u over de middeleeuwse straatjes en arcades struint. De wirwar van kerken en gebouwen rond Piazza Santo Stefano zijn niet voor niets UNESCO werelderfgoed. Beklim één van de schuine 11e-eeuwse torens waar Bologna zo bekend om staat en geniet van een spectaculair uitzicht over de stad.

U kunt in Bologna ook smullen tot u erbij neervalt, niet alleen in Bologna zelf maar zeker ook in de FICO World Eataly. Het grootste Agri-food park in de wereld! Alleen hier heeft u al een dag nodig.

In de buurt zijn nog meer interessante attracties. Wat te denken van de Ferrari fabrieken en het Ferrari museum.

Ferrari Fabriek In Bologna

Bezoek de Ferrari fabriek in Maranello

Nabij Bologna, in het dorpje Maranello, staat de Ferrari fabriek die Enzo Ferrari hier in de jaren 40 vestigde. Rondom het terrein ademt het sportauto’s. De fabrieks- en circuittour is een must. Ook de fabrieken van Lamborghini en Pagani zijn te bezoeken en een absolute aanrader.

Incentive Reis Naar Bologna En Fico Eataly World

Een kijkje in Fico Eataly World

Het geheim van de italiaanse lekkernijen wordt in het Fico Eataly World hier uit de doeken gedaan. ‘Van veld tot vork’ worden bezoekers meegenomen in de Italiaanse eetcultuur. Je kunt het zelf leren maken, kopen en het ook nog opeten. Het is de overtreffende trap van beleving!

Highlights van
deze incentive reis

  • Bezoek aan FICO EATALY WORLD
  • Pasta en gellato work shop, leer zelf IJS en pasta maken
  • Trend tour door Bologna met privé gidsen, bezoek alle leuke winkeltjes en proef de lekkernijen
  • Galleria Cavour – Luxe winkelen in Bologna Fietstocht door de rijstvelden
  • Ferrari Event – bezoek aan de fabriek, het circuit en het museum
  • Wijn en pasta proeverij
  • Lunch in het restaurant in Maranello waar ook alle coureurs komen
  • Gala diner in het chique Grand Majestic Hotel Bologna
Vraag direct een offerte aan

Bespreekt u uw reis
liever telefonisch?

Nicolette staat u graag te woord.
Bel +31 (0)252 42 88 58

Wij zorgen dat uw reis of evenement
een succes(s) wordt!

Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
Elk programma wordt op maat gemaakt
Unieke locaties en activiteiten
Altijd een eigen contact persoon tot uw dienst

Onvergetelijke ervaringen

In het weekend van 29 november met 30 medewerkers een weekendtrip naar Londen gedaan . De organisatie was door Succestravel ( Nicolette  Dammann) uitstekend voorbereid met uitstekend suggesties. De medewerkers waren allen enthousiast over de keuzes.

Peter Sollie

‘Nicolette weet van een reisje een levenservaring te maken. Ze beschikt niet alleen over een groots organisatietalent, heeft gevoel voor bedrijfsculturen en raakt de juiste snaren met haar innemende persoonlijkheid. Ze weet in korte tijd op professionele wijze de verbinding te maken én te houden met opdrachtgever, leveranciers en gasten.’

Angelique Derks

Werken met Nicolette is van de eerste tot de laatste minuut weten dat alles tot in perfectie is geregeld. Ik heb het geluk gehad om vele reizen met Nicolette te mogen organiseren en ik hoef me alleen maar met mijn gedeelte (trainingen) bezig te houden. Hierdoor zijn al onze reizen een geweldig succes geworden en hebben we alleen maar tevreden deelnemers gehad. Op naar veel meer bijzondere reizen!

Peter Felen eigenaar Apotheek Totaal Groep

HOSPITALITY BY HEART

Gerrit Jan Dannijs – Apotheker

Prima georganiseerd en met een zeer betrokken personal touch vanuit Nicolette.

Drs. A.R.G. van Slobbe, apotheker
Back To Top